Ledentoernooi en receptie 24 mei 2022

Tornooi + receptie

5 mei 2022

Nu we al even onze vrijheid terug hebben lijkt het ons een ideaal moment om nog eens een clubtoernooi te organiseren in een ongedwongen sfeer. Aansluitend bieden wij een hapje en drankje aan.
Het is een uitgelezen kans om de jeugdspelers, de recreanten en de competitiespelers eens met elkaar te vermengen. Dus iedereen is welkom!

Wat houdt het toernooi in?

Elke speler krijgt een niveau toegewezen. De computer stelt op basis daarvan duo’s samen en houdt hiermee ook rekening om de tegenstanders te bepalen. Zo zullen de wedstrijden hopelijk wat in evenwicht zijn.
Er wordt telkens 1 set gespeeld tot 21. Daarna loopt het programma opnieuw en zo krijgt iedereen een nieuwe partner en tegenstander in een volgende partij.
De speler met (gemiddeld) de meeste punten zal als winnaar uitgeroepen worden en krijgt een leuke attentie.

Wanneer?

Dinsdag 24 mei 2022 in de sportzaal van het VTI.
We willen vragen om aanwezig te zijn om 19h15. We starten om 19h30 zodat de jeugd ook de kans krijgt om mee te spelen.

Let op!

Er zal die avond geen jeugdtraining zijn en ook geen ruimte voor vrij spel vanaf 19h30. We zullen alle pleintjes gebruiken voor het toernooi.

Inschrijven?

Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk. Zorg er gewoon voor dat je tijdig aanwezig bent zodat we het administratieve deel in orde kunnen brengen.
Indien we met meer deelnemers zijn dan de capaciteit (48) dan zal je mogelijks eens een setje op de bank blijven.

Receptie?

Aansluitend op het toernooi bieden wij jullie graag een hapje en drankje aan. Na 2 jaar zonder nieuwjaarsreceptie… het mag wel eens hé!

Nog vragen?

Spreek iemand van het bestuur gerust aan als je nog meer info wenst.

Hopelijk tot dan!