Toernooi & receptie voor onze leden

22 januari 2023

Het begin van het jaar is een ideaal moment om nog eens een ledentoernooi te organiseren in een ongedwongen sfeer. Aansluitend bieden wij nog een hapje en drankje aan.

Het is een uitgelezen kans om de jeugdspelers, de recreanten en de competitiespelers eens met elkaar te vermengen. Dus alle leden zijn welkom!

Wanneer?

Dinsdag 24 januari 2023 in de sportzaal van het VTI.

We willen vragen om aanwezig te zijn om 19h15. We starten om 19h30 zodat de jeugd ook de kans krijgt om mee te spelen. We voorzien het einde tegen 21:15.

Wat houdt het toernooi in?

Elke speler krijgt een niveau toegewezen. De computer stelt op basis daarvan duo’s samen en houdt hiermee ook rekening om de tegenstanders te bepalen. Zo zullen de wedstrijden hopelijk wat in evenwicht zijn.
Er wordt telkens 1 set gespeeld tot 21. Daarna loopt het programma opnieuw en zo krijgt iedereen een nieuwe partner en tegenstander in een volgende partij.
De speler met (gemiddeld) de meeste punten zal als winnaar uitgeroepen worden en krijgt een leuke attentie.

Inschrijven?

We vragen je om in te schrijven met de link die je per e-mail hebt ontvangen, zodat we je op voorhand kunnen toevoegen in de toernooiplanning. Indien we met meer deelnemers zijn dan de capaciteit (48) dan zal je mogelijks eens een setje op de bank blijven.

Receptie?

Aansluitend op het toernooi bieden wij jullie graag een hapje en drankje aan om het jaar goed in te zetten.

Hopelijk tot dan!
Het bestuur van BC Deinze