Jeugdwerking

Jeugdspelers tot 16 jaar genieten een verlaagd lidmaatschapstarief van € 25 per kalenderjaar. Onze club biedt voor die spelers de mogelijkheid om elk semester een trainingenreeks te volgen. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 18:30 tot 20u. De kostprijs daarvan is momenteel € 40 per semester.

Let op: momenteel zit de trainingsreeks vol tot de zomervakantie 2024: jeugdleden kunnen dus aansluiten om vrij te spelen en aan toernooien mee te doen, maar niet om deel te nemen aan de jeugdtrainingen. Hier kun je jezelf op de wachtlijst zetten: dan nemen wij contact met je op zodra er ruimte komt.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Vanzelfsprekend kunnen de jeugdspelers net als de volwassen spelers ook gewoon vrij komen spelen op dinsdagavond in het VTI, zie Aanbod.

Al naargelang de interesse van de spelers zelf, organiseren de jeugdtrainers de deelname aan toernooien, met name de toernooien van de PBO Jeugdcuptour. Op die manier doen de spelers ervaring op en leren ze omgaan met winst en verlies.

Wie wil komen testen of wie meteen lid wil worden, moet wel op voorhand het inschrijvingsformulier invullen. Dat zorgt ervoor dat je via onze club verzekerd bent tijdens je try-out of je lidmaatschap.