Aanbod

BC Deinze biedt badminton aan in recreatieve vorm en in competitieverband. Zowel recreatieve spelers als competitiespelers zijn welkom en als je wil, kan je ook doorgroeien.

In onze club kunnen de recreanten op dinsdagavond spelen in het VTI van Deinze, van 18u – 22u. Deze zaal heeft 9 speelvelden. Op dinsdagavond is er vrij spel en de spelers wisselen onderling zodat iedereen zoveel mogelijk speelgelegenheid krijgt. Je kan dus gerust alleen inschrijven en aansluiten bij een team. Op donderdagavond spelen de competitiespelers in de sporthal Sint Pieters in Vinkt vanaf 21u, waar we 4 speelvelden hebben.

Sinds enkele jaren investeert onze club in jeugdwerking en hebben we twee gecertificeerde trainers die training geven aan onze jeugd. Jeugdspelers van 16 jaar of jonger betalen € 25 lidgeld per jaar. Voor de jeugdtrainingen die de club organiseert, betaal je € 40 per semester, bovenop het lidgeld. Meer hierover op deze pagina.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze club? Vul dan even ons inschrijvingsformulier in, want wij hebben je contactgegevens (inclusief je thuisadres en geboortedatum) nodig voor de verzekering. Je mag op die manier driemaal gratis “testen” voordat je moet beslissen of je lid wordt of niet.

Nieuwe leden betalen € 45 voor het lopende kalenderjaar, vervolgens is het lidgeld € 35 per (kalender)jaar voor volwassenen.
Als je lid wil worden, vul je dit formulier in en schrijf je het lidgeld (45 of 25 EUR voor respectievelijk een volwassene of een jeugdspeler) over.
IBAN: BE8800 1197 1005 41 op naam van Badmintonclub Deinze met vermelding van “Nieuw lid: voornaam achternaam

Zodra wij jouw overschrijving ontvangen, ben je lid van onze club en schrijven wij je in bij Badminton Vlaanderen. Je krijgt daarvan een bevestiging via e-mail en je bent vanaf dan ook verzekerd.